16 éves vagyok. Most először szőrtelenítettem a puncim.
Borotválás után ilyen kis piros kiütések lettek rajta. Ez normális? A másik pedig,hogy hogyan kell szex előtt leborotválni? A "segglyuk" környékén is és a gátat is vagy csak a a nagy szemérem ajkakat? (Még tapasztalatlan vagyok szóval örülnénk,ha normális válaszok jönnének.)
Teljesen normális. Borotválás után a szőröd irritálja a bőrödet, ezért lesz piros. Ha kicsit nőni fog a szőröd, a bőrödet már nem fogja szúrni, a pirosság is elmúlik. Nekem az vált be, ha nem borotvahabbal, hanem olajjal borotváltam magam. De az igazi megoldást először a gyantázás, majd az epilálás jelentette, 3-4 hétig szőrtelen tőle a bőröm. De akár a barátodat is megkérheted rá, hogy a számodra elérhetetlen helyen is borotváljon le téged.
2015. júl. 20. 14:07
2/6 anonim válasza:
Szőrtüszők begyulladtak, ezért kéne borotválás után bőrfertőtlenítőt használni, persze olyat ami intim helyre is használható, mert nem mind ilyen. Aztán pedig aloe vera gélt használj, az hidratál is meg gyulladáscsökkentő.
Az pedig hogy mennyire borotváld le a barátodtól kérdezd, mert sokan nem is szeretik a borotváltat... szóval hiába mondjuk hogy nekünk hogy jó, a barátodnak más ízlése van úgyis.
2015. júl. 20. 14:15
3/6 anonim válasza:
Vagy kipróbálhatod azt is, hogy bőrradírral bedörzsölöd, aztán szappannal megmosod a szeméremdombodat pl fürdés közben, és utána borotvált le :) Nekem ez így bevált, pedig nagyon érzékeny a bőröm.
A másik meg, én ha egyszer nekiállok, az egészet leborotválom, a fenekem környékén is. De tényleg kérdezd meg a pasidat, enyémet pl nem zavarja semmiben sem, ha kicsit is borostás:)
Írj bátran ha van még kérdésed!
2015. júl. 20. 15:57
4/6 anonim válasza:
hat en le szoktam borotvalni a gatat is meg a popolikamat is, ha mar egyszer nekialltam. meg viccesen is nezhet ki az hatulrol hogy az egesz borotvalt kivetel a korul xD en ugy szoktam hogy elosszor a szor novekedesi iranya fele borotvalom es utana az ellenkezobe hogy ne maradjon borostas, mert ha azonnal ellenkezobe csinalom akkor kipattogzik sebes lesz stb utana fertotlenitem es lekenem valami apolossal aztan imadkozom es remenykedem hogy jol sikerult
2015. júl. 20. 16:27
5/6 anonim válasza:
mondjuk en baratom nem viseli el ha kicsit is borostas barhol ami elegge megneheziti a dolgot plane ha utana kovetkezo nap megint... es le kell ujra borotvalni
2015. júl. 20. 16:29
6/6 anonim válasza:
Ez csak első borotválás után jelentkezik. Legközelebb már nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!