Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim gyanta mennyire fáj?...

Intim gyanta mennyire fáj? Zacsiról is érdemes?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Változó, ki mennyire bírja. Ha gyorsan és szakszerűen csinálják, rendes gyantával, az sokat dob azon, hogy ne legyen rettentő. Én ugyan nem srác vagyok, de az első alkalomkor kicsit fájt, de nem volt kibírhatatlan. Mondjuk én kimondottan intimkozmetikusnál voltam Pesten, azóta is oda szoktam menni.
2015. júl. 20. 08:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ha lehet nem vetkőznék alul meztelenre egy kozmetikusnak sem, csak a barátnőmnek.
2015. júl. 20. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor oldd meg otthon, ez ilyen..a kozmetikus meg lát elég ilyesmit, nem nagy cucc.
2015. júl. 20. 11:40
 4/6 A kérdező kommentje:
És az nem gáz, ha miközben csinálja fel áll néha? Hiába nem akarom... ez betegségem
2015. júl. 20. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség te nagy okos hanem tesztoszteron. :D És nekem kellemetlen lenne, ha közben felállna. :D Húúúú aztán milyen központi téma leszel xd.
2015. júl. 22. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Intim gyantát nem tudom, hogy lehet megoldani úgy, hogy nem nagyon vetkőzöl le odalent. Említette a kozmetikus akihez én járok, hogy igazi kínszenvedés úgy dolgozni... Első alkalommal én is paráztam, hogy mi lesz ha feláll (főleg mikor megjelent a csajszi aki csinálta), de hidd el, miközben tőből tépi ki a szőrszálakat pont onnan, minden előfordulhat csak az nem, hogy feláll! :D
2015. aug. 9. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!