Borotválkozás után a nemiszervemen pici piros pöttyök jelennek meg. Elég kellemetlen a barátom előtt, és ha a bugyi dörzsöli, akkor fáj is. Mitől lehet ez? Mit tehetek ellene?
Ez nálam is elő szokott fordulni. Nekem elég érzékeny azon a területen a bőröm, és azért. Illetve a szőrtüszők hajlamosak arra, hogy begyulladjanak.
Én azzal tudom kicsit jobbá tenni a helyzetet, hogy borotválkozásnál jó vastagon bekenem szappan+tusfürdővel (úgy sokkal könnyedebben csúszik a penge), utána pedig erősen betestápolózom.
én kinyomkodom őket... de most van egy piros pöttyöm, hónapok óta ott van és nem tudom kinyomni :S
hintőpor és neutrogena testápoló vagy árulnak a drogériába külön nyugtatókrémet
neem szabad állítólag borotválkozás után rá kenni semmit, mert begyullad mégjobban,és utolsó,te meg ne nyomkodd :)
Tehát az a teendő,hogy olyan kábé 20 percig áztatod borotválkozás előtt,női borotvahab rá egy kicsi,majd LEFELÉ húzod a borotvával.
Ennyi az egész :)
köszönöm a tippeket! :)
Utolsónak: lefelé? tehát a szőr növekedésével megegyező irányban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!