Srácok, titeket mennyire érdekel az hogy egy lánynak szőrös-e a lába?
Figyelt kérdés
Vagy csak a combja? Nagyon feltűnő a ti szemetekben? Gáz?2015. júl. 15. 14:27
1/6 anonim válasza:
Lányként válaszolok,és mielőtt bárki is elítélne,igen,én is szenvedek a szőrömmel,ugyanis erős és sok van.De mindemellett szerintem a jó külsőhöz,az igényes megjelenéshez elengedhetetlen,hogy szőrtelenek legyünk.Persze,a szőke szőrszállal semmi baj sincs a combon,de én magamból indulok ki,hogy nekem fekete a combomon is,és elég erős.
17
2/6 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha épp borostás, nem várom el, hogy minden áldott nap nyesse a lábát, de azért nem is szeretném, hogy hosszú cm-es szőrszálak borítsák!
A barátnőm combja nem szőrös, inkább pihék vannak rajta. Nem láttam még szőrös combú nőt, ha igen, azok is csak világos szőke szőrszálak voltak, nem zavarna, csak ne legyen olyan, mint az enyém! :D
3/6 anonim válasza:
Szőke szőrös lábbal/combbal semmi gond. A sötét szőr ami nem szép, de ha mondjuk csak borostás az nem zavar...
4/6 anonim válasza:
hát ha láthatóan szőrös az szerintem már nem a vonzó kategória
5/6 anonim válasza:
Nem érdekel, sőt, szerintem még cuki is lehet.
6/6 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar.Mondjuk már mindenki szőrtelenít,de a barátnőmé szinte mindig borostás,mert nem borotválja minden nap,de engem még izgat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!