Milyen "végleges" hajegyenesítő szert ajánlotok? Olyat keresek, amivel itthon ki tudom egyenesíteni, és nem áll vissza göndörré pl: uszoda víztől, esőtől. Stb
Figyelt kérdés
nekem az is jó, ha csak 1 hónapig egyenes marad... csak ne kelljen minden úszás után vasalgatni 20 percig...
A legjobb olyan lenne, amit a dm-ben vagy tescoban lehet kapni.
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 4. 21:31
1/4 anonim válasza:
Olyan nincs.
1 hétigmarad egyenes a HajasLacis hajvasalótól..
Továbbnem.
2/4 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Nincs olyan hajegyenesítő amivel megmaradna a hajad egyenesnek. Én próbáltam már a Dm-ben kapható Balea-sat és Avonosat is. Egyik sem jött be. Max annyi, hogy könnyebben fésülhető tőle a haj.
3/4 anonim válasza:
Nincs ilyen. A nedvessegtol nincs menekves. :-| De nem lenne egyszerubb, egeszsegesebb es szebb ha gondoritened a hajad? Ha nem is mindig, de neha?
4/4 anonim válasza:
Otthoni módszert nem tudok, menj el egy fodrászhoz, aki csinál tartós hajkiegyenesítést. Keress rá neten vagy kérdezősködj. De tényleg olyanhoz menj, aki csinál, nem valami falusi tyúkhoz, aki úgy gondolja, hogy majd jól legombol pénzzel, bár még sose csinált ilyet megpróbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!