Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon cikinek érzem, hogy...

Nagyon cikinek érzem, hogy mind a két mellbimbómnál van 1-1 sötétebb színű szőrszál, nem merem így levenni a melltartót, fiúk, titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Eddig szőke színű volt, és nemoylan rég vettem észre hogy 1-1 besötétedett... annyira gáznak érzem, hogy nemigaz.

De nem merem kihúzni mert egy r*hadtul fáj, kettő félek hogy több nő vissza.

2015. júl. 15. 00:28
 1/10 anonim válasza:
Ha több nő vissza, akkor majd többet fogsz kiszedni. :)
2015. júl. 15. 00:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Szemöldökcsipesszel gyors hadművelet, utána is ráérsz sikítani
2015. júl. 15. 00:29
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
Akkot vagd le oket, attol nem lesz semmi baj.
2015. júl. 15. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Eljön majd az idő amikor a bajúszkádat kell húzogatni...
2015. júl. 15. 00:32
 5/10 anonim válasza:
85%

Ha megfeszíted a bőrödet és hirtelen mozdulattal rántod ki, akkor nem fog fájni. ;)

Illetve nem értem, hogy ettől miért nőne ki több szőrszál. Megérzi a bombód körülötti bőrterület ezt az eseményt és akkor riadóztatni kezdi a szőrszálakat, hogy bújjanak ki a bőrödből, vagy mi? :'D

2015. júl. 15. 00:43
 6/10 TheCruve válasza:
Nem tudtam hogy a szőrszál húzással szaporodik :D
2015. júl. 15. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek elég sok van. Egyáltalán nem zavar.
2015. júl. 15. 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nekem is van mindkettőn 2-3, szemöldökcsipesszel ki szoktam szedni, egy idő után szőke nő vissza. Az eddigi barátaimat nem zavarta, meg engem se érdekel, ha valakinek ez a legfontosabb, az mehet is, amerre lát.
2015. júl. 15. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezeket ki lehet tépni, se több se erősebb nem lesz tőle, pont mindig ugyanaz nő majd vissza amit kiszedsz. Én már vagy 10 éve szedem, és nem lettem még szőrösebb miatta egy kicsit sem. Ha meg gyorsan kitéped meg sem érzed.
2015. júl. 15. 16:04
 10/10 anonim válasza:

olló,szemöldökcsipesz ;)

de nemfeltétlen zavaró..lehet épp jól mutat :P

küldj képet :P

2015. aug. 21. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!