Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hasznos az alábbi link vagy...

Hasznos az alábbi link vagy csak kitalált lötty, ami csak jobban árt a hajnak?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 14. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Az első képen nincs rendesen beszárítva a haja. Csak megszárította, látszik, hogy össze-vissza állnak a szálak.

A másodikon meg egy körkefével lett megszárítva ezért állnak szabályosan a hajszálak.

2015. júl. 14. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:
De a szer, amit lent ír, azt kipróbálhatom? Vagy káros?
2015. júl. 14. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

Hát az élesztő és a gombák nincsenek jó viszonyban, legalábbis a te szemszögedből nézve. Simán felszaporítja szerintem a fejbőrödön lévőket és olyan korpás lesz a fejed, hogy leshetsz.

Belsőleg se ajánlom az élesztőt ha fogékonyabb vagy a gombákra. De a B-vitaminnak jó hatása lehet a hajra, körömre belsőleg. Szóval egyél egy kevés élesztőt vagy lehet kapni kapszulás sörélesztőt, vitaminkomplexet, az többet ér, mint külsőleg rákenni a fejedre minden moslékot.

Egyébként egy ilyen kép nem nagy bizonyíték. Tudok én is csinálni olyan képet a hajamról, amin tök igénytelennek néz ki. Aztán kicsit rendbeszedem és máris hűűűű. :D

2015. júl. 14. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. júl. 14. 12:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kéz :D
2015. júl. 14. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebből a tej és méz jó a hajnak, a többit nem tudom, de ha száraz a hajad akkor legegyszerűbb ha veszel argán olajat és használod naponta. Ki sem kell mosni és ez a legjobb hajápoló jelenleg.
2015. júl. 14. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
eleve aminek a forrása a tudásfája.com, az egy kamu, mert az oldal is az
2015. júl. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!