Fontos! Mit csináljak a hátamon lévő pattanásokkal?
Figyelt kérdés
az arcom nem vészes,de a hátam tele van...meg egy picit a mellkasom.valami ötlet rá?az orvos írt fel rá lemosót,de az nemjó.mit tegyek?(házipraktikákra gondoltam...)2010. márc. 4. 19:36
1/4 anonim válasza:
nekem a teafaolaj vált be, de 3 hónaponta járok vele kozmetikushoz is=)
2/4 anonim válasza:
Hát erre én is szeretnék választ. Igazából semmit, ha tinédzser vagy, mert a hormonokkal nem tudsz mit kezdeni, de én heti egyszer élesztőt és tejet összekeverek, rákenem az arcomra és a hátamra, meg szigorúan heti egyszer szabad csak radíroznia bőrt! De az kell, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsa. És természetesen krémezni is kell utána, mert különben a bőr nekiáll védekezni és még zsírosabb lesz, ergo még több miteszer és pattanás. Ha konkrétan a pattanásokkal van gondod, akkor azt rendszeres tisztítással (szappannal megmosod, tonik majd krém, én a Nivea Bye Bye Spot krémet használom)tudod enyhíteni. Nekem sikerült. Kevésbé gyulladnak be a hátamon, meg az arcomon, de amikor megjön ne lepődj meg, ha előjön egy pár ;). Egyébként az sem mindegy, hogy milyen tonikot és krémet használsz. Nézd meg milyen bőrtípusra való a tonik és az alapján válassz. A krémnél meg majd rájössz, hogy neked melyik használ.
3/4 anonim válasza:
Nekem nővéremnek volt ilyen problémája. Anyukám vett neki sószappant, és tök szépen elmulasztotta. Mosd azzal a hátad. Ha hosszú a hajad inkább hord lófarokba, vagy valahogy úgy, hogy ne legyen mindig a hátadon. Mert az is irritálja, és beizzadhat alá a hátad, és ez is okozhatja a patikat. Remélem segítettem. :)
4/4 anonim válasza:
háát én pont ma voltam bőrgyógyásznál,mivel ugyanigy tele van a hátam pattanásokkal szal elmentem de tök fölöslegesen,azt mondta 14évesnek nem adhat semmit,meg h majd elmúlik pár év múlva.. nyáron meg ne horjdak kivágottakat és elleszek...nekemis csak egy szappant adott nemhinném h sokat fog segíteni.... mivel már 1x anyum vett egy kénes szappant... és az se segitett semmit meg a zynerit is egy angy nulla volt..ez az egész eléggé xarul esett... de háát ez vaan.. hülye hormonok... annyi probléma van velük.. :(( meg mennyit sírok miatta.... bocsi ajánlni én nem tudok semmit (Ami bevált ugyanis pakolásokat is szoktam csinálni,de attol talán még rosszabb..) én csak meg akartam veled osztani a bánatom... :S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!