Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 12 éves lány vagyok, leborotvá...

12 éves lány vagyok, leborotváltam az arcomat, mitől szúr utána?

Figyelt kérdés

3szor borotváltam le az arcomat és azt veszem észre, hogy egyre jobban szúr utána, mit tudnék ezzel kezdeni?

Muszáj voltam borotválni, mert nagy bajszom és pájeszem volt, és az arcom többi részén is volt fekete piheszőr.

2015. júl. 13. 20:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Voltunk orvosnál, a hormonjaimmal minden rendben van.

Megnyugtatott hogy a borotválástól nem erősödik, és csak a drága lézeres ami segíthet.

Ezért maradtam a borotválásnál, már teljesen megszoktam, már amennyire egy lánynál természetes....

2015. okt. 13. 09:25
 22/27 anonim ***** válasza:
43%
De. Borotvától erősödik. Gyantától nem.
2015. okt. 13. 16:04
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom milyen orvosnál voltál?? Azonnal keress másikat. Igen is erősödik a borotválástól... a másik meg ha 12 évesen elkezdett zavaróan szőrösödni az arcod, az tuti PCOS, annak viszont a kiváltó oka inzulinrezisztencia. Kezeltesd mert nem gyerekjáték....
2015. okt. 13. 16:51
 24/27 anonim válasza:
43%
Egész biztos, hogy erősödik a borotválástól.
2015. okt. 13. 23:05
 25/27 A kérdező kommentje:

2 kölönböző ovos mondta hogy a hormonszintem rendben és hogy nincs pcos.

szerintem ez meggyőző.

az hogy szőrös vagyok az családi örökség, zavar, de együtt lehet vele élni

2015. okt. 14. 08:34
 26/27 anonim ***** válasza:
43%
Jó hát akkor élj ebben a hitben... Aztán majd ha nem esel teherbe meg mindenféle egésségügyi problémád lesz később a kezeletlen IR miatt ne csodálkozz... Én is 12 évesen kezdtem szőrösödni. 15 voltam mire diagnisztizáltak előtte nagyjából 7 orvos küldött haza azzal hogy nincs semmi bajom... Erről ennyit. Endokrinológus magánrendelésre kell menni ajánlom a mensmentist ott legalább foglalkoznak is az emberrel.
2015. okt. 14. 10:59
 27/27 anonim ***** válasza:
na nekem pl tényleg örökletes. lábam karom borotváltam, igenis erősödik tőle, bajuszt szemöldökcsipesszel szoktam )nem egyszerre nő ugye és könnyebb 1-2szálat kitépkedni mint megvárni mig egész visszanő és csúnya, karon lábon epilátor, igy lehet küzdeni ha tényleg erős, de hidd el,borotvától csak rosszabb lesz és minélé többször borotválod annál rosszabb lesz utána kitépkedni. lábamnak 4-5alkalom epilálás kellett mire könnyezés nélkül végig birtam csinálni. örülök hogy nem próbáltam a bajszom is borotválni. mondjuk nekem annyira nem erős csak sötét, de biztos az is megerősödött volna rendesen
2017. máj. 28. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!