Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy elég pattanásos arcú tini...

Egy elég pattanásos arcú tini vagyok, de hallotam, hogy ha élesztőt eszem az használ, ez igaz vagy csak egy pletyka?

Figyelt kérdés

Nos nem szeretném kipróbálni vélemény szerint, szóval kérlek titeket, aki hallot erről a módszeról, vagy kipróbálta, az segitsen.

Köszönöm

2008. szept. 3. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy ha nem próbálod ki, akkor nem fogod megtudni. Mert nem mindenki ugyanolyan, vagy használ vagy nem. Így van ez a sokféle pattanáskezelő krémmel is... nem mindenkinek használnak. De nyugodtan próbáld ki, az élesztőben rengeteg hasznos anyag van a szervezeted számára, úgyhogy ha a pattanásokat nem is mulasztja el, attól még nagyon hasznos.
2008. szept. 3. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Hát azért az élesztő evésen többet is kellene csinálnod, hogy eltűnjenek a pattanások... de valakinek nem kell, lehet, hogy pont neked nem. Nekem speciel kellett. :)
2008. szept. 3. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

egy barátnőmnek nagyon szép arcbőrt csinált pár nap alatt, selymes lett neki, és a pattanásai is elmúltak.

de azon kívül hogy eszed az élesztőt, tisztítanod is kéne, pl lemosóval, tonikkal, arcradírral, ilyenek. már egy csomó félét lehet kapni. teafásat ajánlom, nekem az jött be, gyulladáscsökkentő hatása van.

2008. szept. 4. 07:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobban teszed, ha elmész egy bőrgyógyászhoz, aki tényleg ért az ilyenekhez. Nem baj, ha magándoki, sőt. Nekem is ilyen volt a bőröm, roaccutan-t írt fel, szedtem fél évig, és teljesen eltünt az összes pattanásom. Igaz, elég drága volt minden hónapban letenni neki az asztalra 5ezer Ft-ot plusz a gyógyszer ára, de megérte, és már nem is jön olyan sok pati elő. Mensi előtt néha-néha egy-kettő előbujik, de arra kaptam kenceficét és elmulik 1-2nap alatt!
2008. szept. 4. 13:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megfogadom őket.
2008. szept. 4. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Inkább csinálj egy jó méregtelenítést!Bioboltokban kapható kínai méregtelenítő tea!
2008. szept. 5. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akarj csak úgy Roaccutan-kezelést, ha egy mód van rá. Elég komoly szer, inkább akkor érdemes, ha a kamaszkor elmúltával is pattanásos maradsz. Azt viszont tudom ajánlani, hogy keverj össze egy kis tejfölt élesztővel, olyan arányban, hogy jól kenhető legyen, kend az arcodra és ha megszáradt, mosd le. Hetente egyszer-kétszer kell kb. Tök jót tesz a bőrödnek
2008. szept. 6. 15:37
 8/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Az élesztő tényleg jó, persze nem kell naponta egy egészet megenni a sikerért, törj egy darabot naponta, és azt edd meg. Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám soha, szerintem anyukámnak köszönhetően, mert mikor állapotos volt velem, akkor naponta evett egy darab élesztőt, és valószínű ezért szép sima a bőröm a mai napig, pedig már 28 éves vagyok. Szerintem egy próbát megér. Sok sikert. Üdv

2008. szept. 8. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
szia nem muszáj megenni, elég ha egy kevés tejbe raksz valamennyit és rárakod az arcodra 5-10 percre utána lemosod! még nem próbáltam de azt mondják így is jó, de kifogom próbálni!
2010. dec. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!