Borotva vagy epilátor?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta mar epilatorral eltavolitani az intim részéről a kellemetlen szorszalakat? Eddig bikinivonallal probalkoztam de már ott is iszonyatosan fájdalmas tud lenni.😐2015. júl. 12. 15:47
1/3 anonim válasza:
Én próbáltam, de nekem utána csúnya szőrbenövések lettek, így megmaradtam a cukorgyantánál és az még a legkisebb szőröcskéket is leviszi és utána csak a simaság marad :)
2/3 anonim válasza:
Próbáltam epilátorral de olyan ronda nagy lila véraláfutásos lettem hogy soha többé nem tennék ilyet. Pedig amúgy jó lenne, nekem nem is fáj egyáltalán ott.
De inkább borotválok, vagy elasztikus meleggyantával is könnyebb ott szőrteleníteni.
3/3 anonim válasza:
Azon a részén borotva, minden máshol epilator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!