Van erre magyarázat, vagy csak anyám nem hajlandó engedni?
Elkezdtek kijönni a pattanásaim és anyám előszeretettel nyomja ki őket, de én nem szoktam hagyni, mert egszerűen olyan érzés mintha egy nagy tűvel vennének vért belőlem, szóval nagyon fáj. De hiába mondom anyámnak, hogy ne, ő akkor is kierőszakolja belőlem, majd lehülyéz, hogy mit nyafogok ennyit rajta, hogy neki sose fájt és hogy mennyire nyámnyila vagyok.
Nincs valami olyan magyarázat, hogy van akinek jobban fáj, vagy ez tényleg ilyen. Lécci valaki mondjon valami okosat erre, hogy az anyám orra alá dörgölhessem.
Csak akkor kell kinyomni, ha már fehér a feje. Előtte nem szabad mert heges lesz, és még fáj is.
Amúgy ne engedd neki, csináld magad.
ha gennyes, akkor érdemes kinyomni, de nem csak úgy nekiesni, hanem ki kell gőzölni előtte, vagy fürdés után érdemes. előtte lefertőtleníteni az arcot, utána zsepivel óvatosan megnyomni, egyszer, ha gennyes, ha egy nyomás után nem jön belőle semmi, akkor hagyni kell.
nekem is nagyon fáj, de inkább kinyomom, mint hogy napokig gennyes fejjel járkáljak.
de inkább menj mondjuk havonta kozmetikushoz. ő kikezeli, és még tanácsokat is ad, mivel kezeld otthon. fiúknak sem ciki kozmetikushoz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!