Barna hajszínt befogja a szőke festék? Muszáj szőkítőpor, leszívás?
Nagyon odavagyok az ombre hajstílusért, persze az igényesért, ami tényleg jól néz ki.
Tavaly festettem először, leszívták a színét, de nem igazán tetszett,mivel nekem barna a hajam olyan aranysárgás színű lett, arról nem beszélve,hogy kikezdte a hajam,alig lehetett fésülni,nagyon töredezett.
Azóta levágattam,lenőtt,újra szeretnék, de arra gondoltam,hogy most valami természetes színű,sötétebb szőke átmenet legyen, de festékkel.
Ez festékkel megoldható? Szerintetek?
De leszívással olyan csúnya narancssárgás,rikítós színe lett :(
Akkor leszívás,utána természetes színű festék?De megint vághatom aztán le mert vékony lesz és töredezett:(
Azért lett sárgás, mert a szőkítős világosítás nem festés! Ez csak szőkítési alap, amit a megfelelő árnyalattal be kell kenni. Az, hogy laikusok nem tudják természetes, de sajnos sok fodrász sem...
Ha nincs festve a hajad, akkor sima festékkel is lehet világosítani rajta, viszont azzal a szép ombre hatást nehéz elérni, mert nem tudsz trükközni, hogy sötétebb ill. világosabb legyen ugyanaz az anyag, ezt csak többféle festékkel érheted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!