Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajszínt befogja a...

Barna hajszínt befogja a szőke festék? Muszáj szőkítőpor, leszívás?

Figyelt kérdés

Nagyon odavagyok az ombre hajstílusért, persze az igényesért, ami tényleg jól néz ki.

Tavaly festettem először, leszívták a színét, de nem igazán tetszett,mivel nekem barna a hajam olyan aranysárgás színű lett, arról nem beszélve,hogy kikezdte a hajam,alig lehetett fésülni,nagyon töredezett.

Azóta levágattam,lenőtt,újra szeretnék, de arra gondoltam,hogy most valami természetes színű,sötétebb szőke átmenet legyen, de festékkel.

Ez festékkel megoldható? Szerintetek?

2015. júl. 7. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ismerősöm fokozatosan szivatta le a haját.. Egy-egy árnyalatnyit, folyamatosan ápolta de nagyon szép egészséges maradt a haja. Fekete haja volt. De idióta volt mert mire sikerült a kívánt szin visszafestette feketére.. Szerintem egy sima hajfesték nem fogja be elsőre ugy ahogyan kell. Nekem pl a piros a feketét nem fogta be csak a lenőtt részeket
2015. júl. 7. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A festés csak világosból sötétbe működik. Ha sötétből világosítani akarsz azt mindig le kell szívni.
2015. júl. 7. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:

De leszívással olyan csúnya narancssárgás,rikítós színe lett :(

Akkor leszívás,utána természetes színű festék?De megint vághatom aztán le mert vékony lesz és töredezett:(

2015. júl. 7. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan hajfestékkel sikerülhet, amiben nincs szőkítőpor, de rajta van a dobozán, hogy világosít. Én is olyannal festem sötétbarnáról szőkére.
2015. júl. 7. 20:58
 5/6 anonim válasza:
megfogja. én a GARNIELnek a termékét használom.
2015. júl. 10. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért lett sárgás, mert a szőkítős világosítás nem festés! Ez csak szőkítési alap, amit a megfelelő árnyalattal be kell kenni. Az, hogy laikusok nem tudják természetes, de sajnos sok fodrász sem...

Ha nincs festve a hajad, akkor sima festékkel is lehet világosítani rajta, viszont azzal a szép ombre hatást nehéz elérni, mert nem tudsz trükközni, hogy sötétebb ill. világosabb legyen ugyanaz az anyag, ezt csak többféle festékkel érheted el.

2015. júl. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!