Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfesteket ajanlotok...

Milyen hajfesteket ajanlotok nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Szoval eddig mindig fodrasznal festettem a hajam de rajottem hogy itthon is siman megtudnam es feleslegesen adok ki 10-15 ezer forintokat ha toredekebol kijonne a festek:)

Sotetbarna felhosszu hajam van es mindig szokitem de sajnos mar latszik a lenoves:/ hidrogennal nem igazan kiserleteznek, a fodraszomnak is volt egy speci hajfesteke ami ki is szokitette es be is festette es nem csak hajszinezo volt. Na en ilyesmi hajfesteket keresnek:) neztem hogy a palette-nek van ez a color shampoo-ja ez csak szinezo vagy festek? Mert ez elvileg ki is szokiti csak ugye sotetbarna hajbol nemtudom mennyire csinalna szoket:/ elore is nagyon szepen koszonom!;)

Tovabbi szep napot

2015. júl. 6. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
2015. júl. 6. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez tartós színező, a sötétei nagyon jól fognak, de a szőkítés nem az erőssége, mivel elég gyenge oxi van hozzá.
2015. júl. 6. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Palette color shampoo az egy színező, kb semmit nem világosít a hajon. De a többi bolti festék sem fog neked sötétbarnából szőkét csinálni. Ahhoz kifejezetten erős oxi kell és extra szőkítő festék, amit fodrászkellékesben kapsz csak.
2015. júl. 6. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

fodrászkellékes boltban érdemes rákérdezni, meg ott venni.

Figyelni kell színválasztásnál arra, hogy ha sötétbarna hajat világosítasz , akkor előjön a réz és csibesárga árnyalat, amit ellensúlyozni kell hamvas árnyalattal (néha violet árnyalattal is.) ettől még nem lesz hamuszürke meg lila hajad, csak a rezes árnyalatot üti ki.

Wella illumina szép csillogást eredményez. Jó hajfesték, és lehet kapni fodrászkellékesben is. Matrix Socolor hajfesték is jó, de azt csak fodrászok vehetik meg.

Bolti dobozos. Ezeknél nem gyártanak olyat, hogy sötétbarna a hajad, és szőkét akarsz belőle. Általában 1-2 árnyalatot világosítanak max.

Ha pedig középbarna hajra veszed az extrém világos szőkét (akkor világosít, de rezes színt hagy....meg csibesárga.....és szárítja is a hajat....). Palettet próbáltam, a fentieket produkálta.

A Loreal Prodigy 9.10-ét próbáltam (ammóniamentes, és tartós hajfesték), szép arany-jellegű árnyalatot kaptam. És a balzsam vmi extra jó ápoltságot adott.

A bemosós Palette samponos, hajszínezős dolgok, egyáltalán nem világosítanak.

Ha a mostani fodrász által festett hajszíned világos (szőke, vagy világos barna), akkor ha ráteszel egy középszőke hajszínezőt, akkor előfordulhat hogy sötétbarna lesz a festett részeken is.

2015. júl. 9. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!