Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Divat még az a haj ami oldalt...

Divat még az a haj ami oldalt le van nyirva es felül meg van hagyva?

Figyelt kérdés
Nem akarom azt irni h páwa haj mert nővérem szerint olyan haj nincs.. de pedig nekik szokot.. mindegy. Divat még ha olyanra nyiratom? Osztalytarsaim elott szeretnék kicsit meno lenni
2015. júl. 5. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még egy darabig divatban is fog maradni
2015. júl. 5. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
De egy haj nem fog menővé tenni, ahogy egy frizura se fog pávává változtatni (nekem is volt ilyen hajam és nem voltam páva). Ha normális stílusod van hozzá akkor nem gáz
2015. júl. 5. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy frizurától nem leszel menőbb, de ha nem áll jól akkor nagyon hülyén fogsz kinézni, márpedig a felnyírt haj elég kevés emberhez illik. Kb csak a csontos modell arcúaknak.
2015. júl. 5. 19:45
 4/8 enkerekelnezest válasza:
Ja az sok ember szaladgál ilyen hajjal a fején bár én csak akkor vágatnám le ha tényleg jól állna mert van akinek előnyös
2015. júl. 5. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Divatnak számít még, nekem is volt. Rájöttem, hogy abszolút nem áll jól, úgyhogy megnövesztettem oldalt is és sokkal jobb...
2015. júl. 5. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Divat, de nem mindenkinek áll jól
2015. júl. 5. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. :)
2015. júl. 5. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem már inkább gáznak számít és nem is áll jól senkinek..
2015. júl. 5. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!