13 éves lányként mit tegyek a szakállam ellen?
Figyelt kérdés
13 lány vagyok és mostmár nagyon elegem van hogy mindenhol tiszta szőr az arcom (bajusz pájesz áll és mindenhol fekete pihék) mivel tudnám ezt leszedni? Borotva? Gyanta?
köszi
2015. júl. 5. 10:05
1/6 anonim válasza:
Lány létedre komoly hormon bajaid lehetnek ha ilyen fiatalon szőrösödik az arcod. A bajuszka még oké de ne mert borotválni! A kis szőrszálakat szemöldök csipesszel egyenként ki kell húznod és szépen lassan kikopik az. Vannak szőrtelenítő krémek illetve gyanta stb... Fájdalmas de meg kell szenvedni!
2/6 A kérdező kommentje:
Hormon bajaim nincsenek, örökletes a szőrösség a családban.
Akkor az egész arcomat gyantáznom kell?
2015. júl. 5. 10:22
3/6 anonim válasza:
Semmiképp se borotváld, az fontos!
De szerintem elmehetnél orvoshoz, lehet, hogy ő tudna felírni valamit, ami mérsékelni.
4/6 anonim válasza:
Miből gondolod hogy nincsenek hormon gondjaid? Ez mind arra utal.. vizsgáltasd ki. Szerintem megoldható gyógyszerekkel.
5/6 anonim válasza:
Van női arcborotva azzal szabad borotválni,meg a szemöldököd is csipesz helyébe.De a krém is jó.
6/6 anonim válasza:
Nem jó az arcon tépni a szőrszálakat,mert bizonyitottan agyi károsodáshoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!