Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nők kb hany évesen vágatják...

A nők kb hany évesen vágatják le a hajukat?

Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, de arra lennék kíváncsi hogy ugyebár szinte minden nőnek volt az életben hosszú a haja. És mikor van az a kor, amikor már nem szokás hosszú hajat hordani? Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 4. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én levágattam 10 évesen, 18 évesen, 30 évesen, most megint hosszú...

Egyébként akkor szokták levágatni ha már ritkás, könnyen törik, macerásnak érzi a viselője rendben tartani (a rövid haj könnyebben szárad stb). Hallottam én is ilyet hogy 30 fölött már nem szokás a hosszú haj, de ez hülyeség. Amíg szép, addig maradhat kortól függetlenül; ha csúnya akkor vágni kell belőle, kortól függetlenül. Nyilván ez nem mindenkinél ugyanaz a kor, van aki már harmincpár évesen levágatja, van aki csak negyven fölött, van aki még később és van aki soha; tehát nincs olyan hogy mondjuk 44 évesen mindenki levágatja, hanem minél idősebb nőket nézel, annál több köztük a rövid hajú. Egyébként láttam már 80 éves nőt is gyönyörű hosszú ősz hajjal, amit mindig kontyban hordott.

2015. júl. 4. 23:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Jöhet még több is :) azért kérdeztem, mert most még biztos nem tudnám magam elképzelni rövid hajjal
2015. júl. 4. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Hat figyelj.. Ez nincs korhoz kotve mert bármikor levagathatod ha hajad, de az idosebb korosztalyban ritkabb az akinek hosszu.
2015. júl. 5. 00:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :-)
2015. júl. 5. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor vágatják, ha zavarja őket, vagy töredezett vagy valami... én utoljára 28 évesen vágattam le, de azóta már újra a fenekemig ér. Anyum 55 évesen is hosszú hajú, sose vágatná le. Nagymamámnak fiatalon is rövid haja volt, mert utálta hogy vörös, akkor még ciki volt a vörös haj... dédnagymamámnak meg 90+ évesen is derékig érő haja volt, és meglepően szép volt, csak épp ősz. Na az én családom így áll hajilag.:D
2015. júl. 5. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. :) köszönöm a választ
2015. júl. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!