Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A panthenol sray tényleg jó...

Vanda200212 kérdése:

A panthenol sray tényleg jó hajnövesztésre?

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy a panthenol spray tele van B vitaminnal és hajra is alkalmazható valamint egészségesebb és gyorsabban fog nőni tőlle a haj. Hát én nem tudom hogy ebből mennyi igaz mert igazából ezt égési sérülésekre szokták használni. Az eggyik felhasználó leirta hogy neki 2× gyorsabban nőtt a haja és hogy minden hajmosás előtt törölköző szárazra vizezte be a haját belemaszírozta a hajhabszerű sprayt és rajta hagyta 2 óráig majd lemosta. Szeretném ha leirnátok ezzel kapcsolatban a tapasztalaitokat! Előre köszönöm a válaszokat! :)

#hajnövesztés #panthenol spary
2015. júl. 4. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
háát én nem próbálnám ki, alapból nem a haj számára készített készítmény, szóval nem érdemes kockáztatni. Vannak kifejezetten erre való dolgok
2015. júl. 4. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:

a panthenol maga egy b vitamin.

a spray-t bármire lehet használni.

krémmánián olvass róla véleményeket, rengetegen használják hajnövesztésre és ápolásra.

2015. júl. 5. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!