Hogy kell megcsinálni az alábbi frizurát?
Figyelt kérdés
Tudom, elég béna kérdés, de egyszerűen én nem tudom megcsinálni.
Rövid egyenes hajam van, és szeretném kicsit feldobni vmi újdonsággal, S e kettő megtetszett:
Zselével próbálkoztam már, de vhogy nem tudom megcsinálni, lelapul egy idő után, és több szál tapad össze, a képeken meg a csávóknak ilyen mintha vmi habbal lennel megcsinálva.
Leírnátok részletesen hogy kell ezt megkreálni?
Köszi
2010. márc. 3. 14:33
1/5 anonim válasza:
spécin van levágva. és valószínűleg valami hajhab, vagy wax, lakk? nemtudom.
2/5 anonim válasza:
vegyél erősebb zselét vagy waxot lehet h a tied nem vmi tartós azér lapul le
3/5 anonim válasza:
ugy van vagva. szerint wax-al csinalta.
5/5 anonim válasza:
egyszeru, a hajad legyen vizes, de ne nagyon. utana habozd be, es lakkozd is. kezd el beszaritani, felfele fesulve, kozben lakkozd. ha kesz tegyel bele tupirt mindenhova egy kicsit igy sokaig fog tartani . ha kesz ugyan ugy lakkzod be egy kicsit, es huzzal az ujjadal bele csikokat,mig friss a lakk a hajadon. es lyen frizkod lesz :D nem nagy cucc. de a zsele az szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!