Mit fog szólni a kozmetikus, ha nagyon szőrös vagyok?
Egy hormonprobléma miatt nagyon szőrös vagyok (hosszú fekete szőrök kb mindenhol) :(.
Szeretnék tőlük megszabadulni, és bejelentkeztem gyantáztatásra. De szégyenlem magam és félek mit fog szólni. :/
Egyáltalán nem volt aranyos a kozmetikus...azon csodálkozott hogy hogy lehetek ilyen szőrös, meg arcokat vágott...aztán kb a felénél behívta a főnöknőjét hogy nézze milyen szőrös vagyok, é erre mondta amaz hogy ezért a lábért "picivel" többet fognak felszámítani mint egy sima gyantázásért...ahha igen. 4(!!!) láb árát azaz több mint 6000 forintot kellett kifizetnem a 3000 ft helyett! Ráadásul sok helyen kimaradt és beszakadt a szőr, ki sem szedte teljesen...
Legszívesebben sírnék....:(
Természetesen soha többé nem megyek oda...még látogatóba sem! Nagyon megalázó volt ez ma nekem, pedig...a legjobb hírű kozmetika a városomban. :(
Legyantáznám én itthon, csak sajnos sok helyen nem érem el magamnak, pl hátsó com, fenék.
Hát sajnos a tapintat nyomokban sem volt látható, ahogy az empátia sem..
Otthagy, behívja a főnökét...utána közlik velem hogy 4 láb árát kérik! Ha ezt előbb tudom nem engedtem volna hogy hozzám nyúljanak...:(
Ráadásul a munka is trehány lett, tiszta bevérzés vagyok, foltokban kimaradt letépetlen szőrök..borzasztó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!