Nektek hogy marad sokáig szép a hajatok? Mit csináltok vele? Hogyan gondozzátok egy átlagos nap?
vannak hajsprayk amiket szarazon kell rafujni, azokat szoktam hasznalni, hogy puhabb legyen
van hogy csak szarazon belefesulok balzsamot es csak masnap mosom ki, ezt is azert mert toredezik sajnos
ha zsiros a hajtoved szerintem probalj ki szarazsampont vagy hintoport, jo hogy csak heti 1x mosod:)
Egyszerűen megmosom egy 2 az 1-ben samponnal, ami kondicionáló is.
A 4 napon elkezd látszódni, hogy zsírosodik, este beszórom a hajtöveim keményítő és rizsliszt keverékével (házi szárazsampon :D), ezt eloszlatom az ujjaimmal, majd kirázom, kifésülöm a nagyját és száraz törülközővel átdörgölöm a hajam. Így kibír normálisan még két napot. A 6. napon megint megmosom, ennyi.
De tizenéves koromban nekem is 2-3 naponta kellett mosnom, mert tacsak zsír volt az egész és akkor semmi nem használt, pedig kismillió sampont meg kotyvalékot kipróbáltam. Valószínű a tinikori hormokdorbézolás miatt volt olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!