Csúnya lesz az eredmény, ha rézvörösre kenek karamell színt?
Figyelt kérdés
Igorával festettem eddig, most 8-as színmélységű a hajam, rézvörös. Viszont vissza akarok térni a Casting Creme Glossra, mert amikor azzal festettem, nagyon szép volt a hajam, az ammóniás cuccokat viszont nem bírja. Sajnos nincs rézvörös belőle, így karamellezni fogok. Szerintetek csúnya lesz? 6-os színmélységű a karamell, meg a lenövésem is. A karamellben végül is van rezes árnyalat, szóval csak nem lesz ronda, hogy egy kicsit átüt a vörös, nem...?2015. júl. 1. 20:38
1/3 anonim válasza:
a casting creme-ből is van vörös, de lehet, hogy az már nem tartós színező, hanem festék, mert a márkánál a szőkék már festékek.
viszont nekem ez a karamell nagyon nem olyan lett mint a képen, pedig világos színre kentem. nekem sötétbarna lett tőle a hajam pirosas fénnyel. : (
2/3 A kérdező kommentje:
A piros színt/fényt én se viselem jól, talán nem ugyanarról a karamellről beszélünk. Én anno Sötét karamellel festettem, az nagyon szép volt, de három DM-ben jártam, és egyikben se volt, így vettem egy Forró csokit, nagyon kíváncsi vagyok, bár kicsit azért félek az eredménytől, mert rizikós így vörös hajjal... A Casting vörösei nem tetszenek, az egyik bordó, a másik inkább barna, úgyhogy egyiket se nevezném vörösnek. Külföldön van rézvörösük, de nálunk nincs, eheh... Pech, bár azt hiszem, most már inkább barna akarok lenni, valami szép, érdekes.
2015. júl. 4. 01:35
3/3 anonim válasza:
én a tejkaramellt próbáltam
pedig régebben tuti itthon is volt rézvörösük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!