Ombre hajat szeretnék, de nem vagyok biztos a szín választásban! Akinek "extrém ombre" az tudna segíteni? De igazából bárkire kíváncsi vagyok! (bővebben kifejtem! )
Figyelt kérdés
Extrém alatt a sok színűt értem!(lila,piros,vörös stb.) A hajam jó állapotban van,lapockám aljáig ér és ha mondhatjuk úgy, arany színű. Világos, szóval azt reméltem nem kell szőkíteni,én kéket vagy valami extrémebbre szeretném! De sokat olvastam itt, és mindenkinek azt írták, hogy a kék ronda lesz! Ha egy alapból világos hajra FEKETE ombre megy, az jól néz ki? A képzeletemben nagyon jól nézett ki, de ha mégsem?? Tudom ez a fodrásztól függ, de ez a fekete valahogy nem akar megbarátkozni velem... Szőkíteni nem szeretném mert az tönkre teszik a hajam, amit nagyon nem szeretnék! :D Már meguntam a hajam színét, és valami merésze szeretném! Az elhatározásom komoly, 14 vagy de ebben az évben leszek 15. Tapasztalatokat szívesen várok! :)2015. júl. 1. 16:41
1/8 anonim válasza:
Nekem sötétbarna a hajam és a vége rózsaszín és imádom. :) Szerintem feketével jól nézne ki, kékkel annyira nem tudom elképzelni, hogy jó volna, de ez csak az én véleményem.
2/8 anonim válasza:
Szerintem feketével a szőke nem néz ki jól, plusz ha nem érzed magadénak a feketét, ahogy írtad, nem is érdemes ilyenre festeni, mert nem tetszene. A kék nekem nagyon tetszik, én is ilyen ombrét szeretnék, csak nekem barna hajam van.
Nézd meg ezeket a kék ombrékat, szerintem gyönyörűek :)
3/8 anonim válasza:
Feketére nem érdemes festeni, nagyon mű lesz, és azt hiszem eléggé roncsolja a hajad.
4/8 A kérdező kommentje:
Jajj a kék ombréba teljesen szerelmes lettem! *-* :D a fekete valóban műnek tűnne! köszi, hogy felnyitottad a szemem.
2015. júl. 1. 17:27
5/8 A kérdező kommentje:
Első kommentelő! Szőkítve lett? Kell külön sampon, vagy ápolás? :)
2015. júl. 1. 17:41
6/8 anonim válasza:
Szia nekem kék melír van a hajamban, én kókuszolajjal szoktam bekenni, hogy annyira ne töredezzen, de amúgy semmi különös ápolást nem igényel szerintem :)
7/8 anonim válasza:
De ha szőke vagy nem kell szőkíteni, előző voltam
8/8 anonim válasza:
Ha extrémet szeretnél, szerintem jól állna, ha világosabb sötétkek lenne a hajd, az alja pedig liláskék. Egy ilyen átmenet. Szerintem jól nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!