Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennázott hajat befesteni?

Hennázott hajat befesteni?

Figyelt kérdés
A Lush-nak a vörös hennáját használtam ( masodjara hennaztam ). Nem nagyon változott a hajszínem, picit lilásabb lett ennyi. Szeretném ombresra megcsinaltatni de mindenhol azt olvastam, hogy hennázott hajra nem szabad festeni. Tegnap egy tincsen kiprobaltam egy hajfestéket, szépen befogta, es nem robbant fel a fejem se semmi. Szóval ha elmegyek fodrászhoz és megcsinálják, ugye semmi baja nem lesz a hajamnak?

2015. jún. 30. 18:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképp mondd el a fodrásznak, hogy hennával van festve a hajad. Aztán csak rajta múlik, hogy be meri-e vállalni. Én nem tenném, illetve szigorúan saját felelősségre. (ha szándékosan eltitkolod és baja lesz a hajadnak, az sem a fodrász hibája)
2015. júl. 1. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!