Striára jó a dermarolleres kezelés?
Igen lézer vagy dermaroller.Én mindkettőt használom.
1.5 mm mélységü kell.Ebayról is lehet olcsón beszerezni és jó,csak mindig fertőtlenitsd,pl márts bele alkoholba és száritsd meg a levegőn(ne törölgesd).Heti 1x kell hasznalni,az eredmeny 1 honap utan kezd el latszani.Nekem a fenekemen lett suly ingadozás miatt.Kegyetlen durva volt,mára már alig latszik,igaz lézerre járok és dermarollert használok,napi 2x kenem.Ellasztikusságot visszadó,bőrmegujitó krémeket keress pl csiganyálas,kollagén termelő pl.hyaluron sav,vitamin A,E.Mindenféle növényi kivonatok,burgonya,mangó.Akkor levendula és rózsa olaj ezek a legjelentősebbek.Ha ezt mondjuk 10 évig csinálod egészséges életmóddal kombinálva 100-95%an képes elmulni,hiszen ugyebár az x lézer kezelés 70%ig tünteti el,de a szervezet egy elképesztően intelligens szerkezet,ami miután észleli a problémát,és ha megadsz neki minden egyes anyagot amit birsz,akkor ő hosszabb idő után kitermeli nagyon nehezen azt a lehetetlen mondható hiányzó szövet alkatrészt , a maradék 30%-t.Azt mondják,hogy ugye a striát lehetetlen eltüntetni,csak halványitani,ez nem igaz egyebkent,most irtam le miért,és amit leirtam tudományosan bizonyitott.Csak tudod ez sikerül 60000ből 1 embernek,és akkor rámondják hogy lehetetlen.Hisz rengeteg pénz,idő és körülmény és életmódváltás kell hozzá.Továbba a mentalitásod is megkell valtoztatni erőteljesen hinned kell benne.Láttam egy olyan nőt aki 15 évig szenvedett vele és totálisan eltünt,teljesen 100%an ,de ő betartott minden jatekszabalyt,NEM LEHETETLEN,de rohadt nehéz.És ezt üzenem mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!