Mit lehet csinálni, ha leégettem a hajam?
Figyelt kérdés
Hajvasalóval akartam begöndőríteni a hajam, de közben tettem rá zselét. Valószínűleg sokáig volt a tincseken a hajvasaló, mert hajmosásnál néhány tincs kb. a felénél leszakadt. Elég dús hajam volt, nem lett annyira ritka, viszont el van nagyon töredezve és száraz is, ezenkívűl bármennyiszer mosom meg még mindig rettentő büdös. Mit lehet vele csinálni? Érdemesebb lenne levágni, odáig, ahol leszakadtak a tincsek?2015. jún. 30. 13:01
1/3 anonim válasza:
Levágatni. Ha a haj tönkrement, azt nem fogja semmi regenerálni. És nem, nem kell hinni a Gliss Kur meg a mittudomén még milyen reklámoknak, mert épeszű ember tudja, hogy a hajnak nincs keringése, nem olyan, mint a bőr, nem tud meggyógyulni.
2/3 anonim válasza:
Hát igen, ezen csak a vágatás segít. És a zselé volt a baj. Csak direkt vasaláshoz való szereket szabad használni, a zselé túl nedves is, szóval olyan volt, mintha vizes hajat akartál volna vasalni kb. Ezt már csak a jövőre nézve mondom, most már sajnos nem segít. :(
Sajnos az sem biztos, hogy elég addig vágatni, ahol letört, a fentebbi része is lehet teljesen szétégett, ezt majd a fodrász tudja megmondani. De ami tönkrement, azt vágasd le, mert semmi nem fogja helyrehozni és idővel a megmaradt ép részeket is tönkre fogja tenni, ha feltörik a hajad. :(
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát, remélem elég csak odáig levágatni, mert úgy is csak nyakközépig fog érni..
2015. jún. 30. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!