Hullik a hajam. Lehet hogy a mandulámtól? Sokszor van begyulladva és volt rajt gennygóc is. Van egy féltestvérem és neki is hullott a haja a mandulájától. Elképzelhető hogy nekem is attól hullik?
Sajnos nekem is ugyanez a gondom volt a krónikusan gyulladt manduláimtól....azt hittem hogy meg fogok kopaszodni,be voltam tojva nagyon.25 évesen közelítettem kinézetre egy kopasz emberre.Nem foltokban hullott az enyém,hanem mindenhonnan de naponta nagyon sok.
Aztán a gyulladás miatt kivették a manduláim,és szinte egy csapásra abbamaradt a hajhullás,sőt visszaerősödött a hajam teljesen!Mostmár minden rendben van vele.SZóval bizony okozhat rossz,gyulladt mandula hajhullást!!De ez a kisebb gond....lehet rosszabb is..mikor ráhúzódik valamelyik szervre,szívre,izületekre a rossz mandula.....kegyetlen tud lenni!!És természetesen nagyon veszélyes ha olyankor nem távolítják el!
09:43-asnak:
Milyen tüneteid voltak a manduládnak?
A kérdezőnek:
Na van valami fejlemény az ügyben?
Sajnos én is ugyanezzel a problémával küszködtem viszont a fogaimra gyanakodtak, azokat rendbetettem de még mindig be-be gyullad egy kicsit a fejbőröm, és már nagyon elkeserítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!