15-18 éves lányok! Egy héten hányszor mostok hajat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 18:35
13/23 anonim válasza:
Minden nap.
Suli wc-től büdös cigiszagú lesz, busztól benzinszagú.. Undorító. Plusz tesin leizzadok, attól összeáll...
Sírba visz...
15/L
14/23 anonim válasza:
hetente egyszer.
ha többször mosom, kiszárad, és a fodrász se nagyon ajánl többet, max nyáron, de akkor is heti két-háromnál nem igazán jó, ha több.
18/23 anonim válasza:
Maximum 2x, többször nem is ajánlatos, mert nem tesz jót neki. Egyébként én szerencsés vagyok, nekem még 2x sem kellene, mert szép marad, csak így komfortosabb:D
17L
19/23 anonim válasza:
Szerda vagy csütörtök (attól függ, megyek-e valahová az adott hétvégén, olyankor szeretem, ha szép, friss) és vasárnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!