Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lábon levő benőtt szőrszálakat...

Lábon levő benőtt szőrszálakat hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám eltávolítani a benõtt szõrszálakat a lábamon? Nagy zavaró és irritáló. Borotvát használok, hiába borotválom minden nap a lábam, a benõtt szõr kifogott rajtam. Segítsetek. Elõre is köszönöm.

2015. jún. 27. 01:30
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Használj bőrradírt.
2015. jún. 27. 02:10
 2/3 anonim válasza:

ha kialakult a szörtüsző gyulladás, akkor használj rá a patikában kapható Betadine krémet (800ft) a krém maga piros színű, kendd pár napig (max 5 napig)

Ha a szörtüsző gyulladás még nem alakult ki, használj rá börnyugtató krémet, amit patikában és boltban is megvehetsz.

A lényeg hogyha rendbe jöttél minden szörtelenítés után kendd be hidratáló vagy börnyugtató krémmel, és hagyd hogy felszívja a bőröd. (úgy tudom a borotválás okoz egyik legkönnyebben szörtüsző gyulladás, meg hallottam hogy az epilátor is ilyen eredményt végezhet)

2015. jún. 27. 02:14
 3/3 anonim ***** válasza:
hámlasztó
2015. jún. 27. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!