Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolaj nappali alkalmazás...

Ricinusolaj nappali alkalmazása ajánlott?

Figyelt kérdés

Szóval terveztem venni ricinusolajat a szempillámra ugyanis nagyon csúnya állapotban van (3D-s szempilla miatt). Azt tudom, hogy este ajánlják de teszek valami rosszat vele ha reggel is használom? Mire figyeljek?

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2015. jún. 26. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Begyulladhat a szemed tőle. A szőr meg a ricinustól nem fog gyorsabban kinőni egyáltalán.
2015. jún. 26. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a hajvégem puhább lett tőle, a szempillámon semmit nem segített. Szerintem nappalra csak akkor használd ha otthon vagy és nem kell menned egy ideig sehova se, eléggé érdekesen néz ki, ha fel van kenve
2015. jún. 26. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még. Szóval ezért ajánlják estére, nem azért mert akkor jobban hat. Hanem csak szimplán azért, mert alvás közben otthon nem látják (vagy legalábbis nem sokan) de ha napközben kened be és elmész ide-oda akkor mindenki látni fogja, hogy fénylik a szempillád
2015. jún. 26. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én argán olajjal kentem a szempillám, és attól szép lett. A ricinus nagyon sűrű és ragad, nem volt kényelmes.
2015. jún. 27. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!