Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem nő, lehet valami...

Miért nem nő, lehet valami betegség miatt?

Figyelt kérdés
Már évek óta vállig érő hajam van, egyszerűen nem nő egy centit sem. Igaz nem táplálkozom egészségesen túlzottan, de nem fogyasztok alkoholt, nem cigizek, nem tudok betegségről sem. Mi miatt van ez mégis? Másoknak egy év alatt megduplázódik a hajhossza én meg csak szenvedek vele. Szedtem hajvitamint is,de semmi eredmény. Kezdem azt gondolni, hogy valami más okozza ezt. De hogy deríthtném ezt ki? Nincs panaszom semmi...

2015. jún. 24. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Letörik.
2015. jún. 24. 21:28
 2/8 A kérdező kommentje:
És aki állandóan festi, vasalja,szárítja annak nem törik le?
2015. jún. 24. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Letörik vagy elkopik. Annyira gyenge a hajad, hogy amennyit nő, az el is "szublimál".

"És aki állandóan festi, vasalja,szárítja annak nem törik le?"

Nem kell ilyenekkel jönni, mert van, akinek olyan erős és vastag haja van, hogy csinálhat vele szinte bármit, semmi baja nem lesz.

De a legtöbbjüknek is törik, csak nem olyan mértékben, hogy 0 növekedést tapasztaljanak.

Neked egyszerűen gyenge. Vagy azért, mert nem iszol elég folyadékot és nem táplálkozol egészségesen, vagy azért, mert genetikailag ilyen. Ha utóbbi, akkor azzal nem tudsz mit csinálni.

2015. jún. 24. 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem másokat akarok én szekálni, csak tényleg irigykedem amikor látom hogy fenékig érő haja van sok lánynak akikről tudom hogy full egészségtelenül élnek, cigiznek, minden hétvégén piálnak, szoli, kéthetente hajfestés kb és mégis gyönyörű hosszú haj. Régen nekem is volt hosszú hajam, így nem gondolnám, hogy a genetikáról van szó, mert akkor soha nem is lett volna hosszú.
2015. jún. 24. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A kortól is függ. Ha 20 éves elmúltál, akkor már ne is várd hogy sokkal hoszabb lesz. 14-18 éves kor között nő a haj a leggyorsabban. Utána már egyre lassabban és egyre több a töredezett hajszál. Szóval aki hosszú hajat akar, az tini korban ne vágassa le rövidre, mert később már csak nehezen tudja megnöveszteni.
2015. jún. 26. 21:47
 6/8 A kérdező kommentje:
22
2015. jún. 29. 17:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ezzel nem igazán értek egyet. Anyum 60 felett van, és olyan gyorsan nő neki a festett szőke haja, hogy csak ámulok....
2015. jún. 29. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Az lehet hogy fent nő, de alul elkopik. Anyámnak is szőkére van festve, nemsokára 56 éves lesz, és neki is úgy tűnik hogy gyorsan nő, mivel sűrűn kell újra festeni a hajtöveknél. De neki csak vállig ér a haja. Szóval valószínű, ha nem vágná le, akkor sem lenne fenékig érő haja, mert elkopna álandóan a vége. Mint ahogyan a te anyádnak is gondolom mindig le van vágva vállig a haja, de ha növeszteni akarná, gondolom neki is elkopna a vége.

15 éves koromban lapockáig ért a hajam, 19 éves koromban pedig már csípőig ért. Kicsit töredezett volt, ezért a fodrász azt mondta, hogy le kell vágni belőle 10 cm-t, erre levágta lapockáig érőre. XD Azóta se nőtt meg többet olyan hosszúra. Most derékig érő, de nagyon töredezett.

2015. jún. 30. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!