Nagyon szálkás a hajam miután megmosom, mit tegyek rá?
Hallottam, hogy ez a pantene sampon nagyon jó, valakinem van véleménye róla? Eddig akármivel mostam nem használt próbáltam a ricinus olajat, amitöl nött a hajam de szálkás volt. Valami csak van amitöl normálisan nézem ki és nem úgy mint egy oroszlán.
Segitsetek pls :))
Mézes tojássárgája pakolás. De csak oda kend, ahol száraz a hajad. Ha a fejbőrödnél nem az, akkor oda nem kell. Hajmosás után még nedves hajra kell felvinni, bedörzsölni és legalább egy óráig a hajadon hagyni. De még jobb, ha tovább rajta van, azután le kell mosni.
Egyébként semmi extra nincs az elkészítésében, egy tojássárgájához hozzá kell keverni két evőkanál mézet. Ha hosszú a hajad, akkor meg lehet duplázni a mennyiséget.
Nagyon száraz, töredezett hajnál hetente érdemes megcsinálni. Kevésbé roncsolódottnál elég havonta. De majd látod neked mi jön be - már ha kipróbálod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!