Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pénzvizsgáló uv lámpa jó...

A pénzvizsgáló uv lámpa jó műköröm építéshez is?

Figyelt kérdés
Ez csak egy elméleti kérdés lenne, mert még műkörmöm se volt soha (szóval ha nagy baromság, ne hurrogjatok le), de végülis ugyanazon az elven működik mindkettő, nem?
2010. márc. 1. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, az nem jó... :)
2010. márc. 1. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem is tudtam, hogy van péniszvizsgáló UV lámpa xD :D, de azt mire is használják pontosan?Bocsi az OFF-ért, de annyira érdekes :)
2010. márc. 2. 07:57
 3/7 anonim válasza:
Amikor elkezdtem magamnak itthon körmözni, pénzvizsgáló lámpával próbáltam, de nem jó, nem köti meg a zselét...a rendes körmös lámpa mindenképpen kell...
2010. márc. 2. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Az nem jo, a kormos lampanak vilagosabb a fenye es nagyonn hot bocsajt ki. Talan a szolariumhoz hasonlitanam a csoveit.
2010. márc. 2. 16:38
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi.

am a pénzvizsgáló arra van, h a pénz erdetiségét nézhessük, különböző jelek foszforeszkálnak uv fényben.

am nem akartam azzal. igazából műkörmör se, csak felmerült bennem, h ha netán ugyanazon az elven működne ak mért éri meg akár 10E. forintért manikűröset venni, ha pénzvizsgálós csak pár ezer forint :) de már értem :D

2010. márc. 2. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:

A második válaszoló vagyok. Bocsi én PÉNISZVIZSGÁLÓ UV lámpát olvastam xD xD :D azért nem értettem mi lehet.

Tudom mi a pénzvizsgáló. De látom nem vette észre senki, hogy elírtam

2010. márc. 3. 08:44
 7/7 anonim válasza:
Építéshez lehet, hogy nem elég a teljesítménye, én kipróbáltam a lakkzseléhez, az én 4 wattos pénzvizsgálóm tökéletes volt! Lehet picit tovább tartott a kötés, de elbírta! :)
2011. szept. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!