Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok jó testradírt?

Ajánlanátok jó testradírt?

Figyelt kérdés

Olyt ami már bevált nektek. Ha lehet akkor inkább vennék mint csinálnék de mondhattok recepteket is.

Ne legyen nagyon drága de jó legyen.És olyan ami a koromhoz jó. Vagy ez kortalan? Nem tudom. Új ez még nekem.

Előre is küszünöm a segítséget :)

14/l

2015. jún. 22. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

- kristálycukor

- tengeri só

Szerintem ezek a legjobbak, boltit tök fölösleges venni, mert azok nem elég szemcsések. Nekem a cukor jobban bejött, mint a só, de másnak meg pont a só vált be.

2015. jún. 22. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Akkor ne is próáljak boltit?

Köszönöm a segítséget :)

2015. jún. 22. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbálhatsz, ha akarsz, csak semmi értelme, mert drágák és harmadannyit nem érnek, mint egy maréknyi cukor vagy só.
2015. jún. 22. 18:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2015. jún. 22. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Hú, én pont tegnap kotyvasztottam kávézaccból, tengeri sóból, és kókuszolajból, isteni! Jópár testradírt próbáltam már, de ezzel nagyon jóban leszek, úgy érzem, elég durva szemcséjű, de az én bőrömre pont ez kell. A só meg általában inkább azoknak jó, akiknek pattanásos a bőrük, önmagában eléggé szárít. Kókuszolajat pedig amúgy is használtam minden fürdés után, mert csodás, puha bőröm lett tőle, de ez után a radír után nem kellett, mert kellőképp hidratálta a száraz bőrömet, olajos réteget hagyott maga után, még úgy is, hogy lemostam magam tusfürdővel, mert bár imádom a kávé illatát, a bőrömön annyira nem jött be. Szóval ajánlom! :)
2015. jún. 22. 19:32
 6/10 anonim válasza:
Étolaj só,nagyon sok ásványi anyagot tartalmaz a só ezért én is azzal csinálom.
2015. jún. 22. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:

bolti:

treacle moon bármelyik (tesco, müller)

garnier oil beauty (drogériák, tesco)

házi:

cukor, olíva olaj vagy kókusz olaj

a sót azért nem ajánlom, mert még olajban is iszonyat szárít.

én a boltit amúgy jobban kedvelem, mert nem szeretem, ha túl erősek a szemcsék.

2015. jún. 22. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:

A bolti nekem sem vált be, pedig elég sokfélét vettem már, kb semmit nem radíroz a legtöbbje.

Én kávét használok vagy kávézaccot, ha nincs akkor cukor. Általában mézzel keverem ezeket, de van hogy csak simán tusfürdővel keverem.

2015. jún. 22. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:

szia :) Nekem egy házi "receptem" van:

Vegyél pár kanál cukrot/sót amihet extra szűz olivaolajat öntesz és a végén egy kis mézet adsz hozzá(nem muszáj,de puha lesz tőle utána a bőröd) ennyi :)

2015. jún. 22. 21:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ :)
2015. jún. 23. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!