Akik azokat szapulják, akik mindig "csak úgy kiengedve" hordják a hosszú hajukat, szerintük hogy máshogy kéne?
Próbáltad már összefogni?
Egyébként nem tudom miért veszed ennyire a szivedre...
Általában én is kiengedve hordom, de néha csinálok egy egyszerű copfot, vagy kontyot, esetleg oldalra fonom. Nem tartanak 2 percnél tovább, és ezt úgy mondom, hogy nagyon rossz hajam van az ilyenekhez, hamar összekócolódik meg minden.
Egyébként ne görcsölj ezen. Ha zavar, akkor fogd össze, egyébként pedig tegyél másokra. Az ápolt haj, jó frizurával nagyon szép tud lenni:)
Igen nyilván ez életem legnagyobb problémája :)
Engem nem befolyásol, úgy hordom ahogy épp tetszik, frissen mosva szép még, akkor kiengedve, pár naposan összefogva vagy fonva vagy kontyban.
Az itteni válaszolók fröcsögnek folyton, hogy ez milyen igénytelen dolog, rájuk lettem volna kíváncsi. Persze tudom a gyakorin minden témában ez megy. :)
https://www.youtube.com/user/LetsMakeitUp1
Ezek nem extrák, a többség öt perc alatt elkészíthető.
Szerintem nagyon uncsi állandóan kiengedve.
Csúnyának meg azért mondom, mert a többség tényleg csúnya. Olyan szálkás. És nem arról beszélek, ami festett, mert annál is el lehet kerülni, hogy boszis legyen.
Tövénél ötcentire lejön a zsír, de büszkén dobálja, hogy milyen szép hosszú.
Nekem elsőre sikerültek.
Most komolyan, olyan ősasszonyos, ha állandóan csak lóg.
Nyugodtan pontozzatok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!