Ez a szőrtelenítő módszer csak nekem nem jött be?
Femina-n olvastam, hogy az arcon lévő pihécskéket, bajuszkát ezzel el lehet távolítani, minden úgy csináltam ahogy írták, de nem igazán jött össze...:/
Szóval a recept úgy szólt, hogy 1 evőkanál apróra darált natúr zabpelyhet 2 teáskanál mézzel és 2 evőkanál citromlével elkeverünk, majd körkörös mozdulatokkal felvisszük a problémás területre, 15 percig rajta hagyjuk, aztán langyos vízzel lemossuk.
Kipróbálta ezt valaki? Csak nekem nem használt? :/
Na legalább ennyi értelme volt a kérdésemnek :)
Igazából nekem amúgy is csak világos pihékből áll az a "bajuszka", nem tudom hogy amúgy világosít-e, de nekem semmi változás nem volt :)
Hát nekem is érzékeny bőröm van, de ettől nem lett semmi baja :)
Egyébként meg úgy voltam vele, hogy minden van hozzá itthon, egye fene, kipróbálom. Nem vártam tőle csodákat, csak utána elcsodálkoztam, hogy volt képük megjelentetni egy ilyen cikket :)
Az ilyen csodamódszerek zöme parasztvakítás. Az említett oldal színvonalát meg inkább ne is firtassuk. :D
Leírás alapján se lehet semmi hatása. Egyszerűbb venni szőkítőt vagy szőrtelenítő-krémet vagy csak fogni egy csipeszt és kiszedni azt a pár zavaró szálat, ha épp nincs időd elugrani gyantáztatni.
Azt már csak félve említem, hogy hacsak a zabpehely nem valami szupererős szőrtelenítő szer, akkor elég ciki, hogy a többi hozzávalót hajpakolásnak is szokták ajánlani. Ja bocs, a haj nyilván nem szőr vagy az összetevő olyan okos, hogy a hajat ápolja, az arcszőrt meg leszedi...
hát a leírás alapján nem is csodálom, hogy nem hatott.
parasztvakítás tényleg. az összes feminás csodaházipraktika semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!