Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A sotet vorost betudja fogni...

Vattacukor1234 kérdése:

A sotet vorost betudja fogni a szoke hajfestek?

Figyelt kérdés
Igazabol hennaval van befestve kb 1honapja (elotte kb fel evig minden honapban ujra lett festve) szeretnek nyara szoke hajat de nem szeretnem leszivatni a hajam (es fodraszhoz sincs kedvem menni) ha most rafestenek erre a vorosre szokevel akkor sikerulne a szinvaltas?
2015. jún. 21. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy elsőre sikerülne, szerintem sárga színű lenne.
2015. jún. 21. 19:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Marmint narancs sarga?
2015. jún. 21. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
A hennával festett hajat le kell növeszteni(újabban már azt írják,hogy minimum 3 hónapig nem szabad semmivel sem rámenni,de ez függ a hennától),gondolkoztál volna,illetve utánajártál volna a hennázás alapszabályainak.Hacsak nem akarsz szép tüsis fiús frizurát,nyugodtan kísérletezz.De ha szeretnéd megtartani a nőies frizurát,akkor elfogadod,hogy idén nyáron,sőt,ha rám hallgatsz,akkor ebben az évben nem lesz szőke hajad.
2015. jún. 21. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Hennás hajból sehogy nem lesz szőke, csak majd ha lenő vagy levágod a hennás részt. Festék nem fogja be.
2015. jún. 21. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Commentalo, hennaztam csak hirtelen otletbe jott h szokere szeretnem festeni... pontosan tudom, hogy varni kell a henna utan csak gondolomtam hatha van valami modszeretek amivel megtudok tole szabadulni ...
2015. jún. 22. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!