Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet ilyen hajszínezőt...

Hol lehet ilyen hajszínezőt kapni?

Figyelt kérdés
Olyan hajszínezőt keresek, ami biztosan kikopik teljesen 1-2, legfeljebb 3-4 mosás után. Tavaly nyáron vörös hajszínezővel festettem be a hajam, de még most sem kopott le teljesen, pedig az volt ráírva, hogy 24 mosás után lejön. Csak egy forgatás miatt kellene, valami olcsó, ami befogja a hajam, vörösesbarnára festeném (eddig is arra volt, csak már majdnem teljesen lekopott), de nem akarom, hogy hosszú távon rajtamaradjon megint.

2015. jún. 21. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A 24 mosásos az tartós színező, tehát ugyanaz mint a hajfesték.

Vegyél venita vagy joanna színező sampont. Vagy bármit amihez nincs oxi, amihez van az nem fog kikopni.

2015. jún. 21. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Hajszínező púder, vagy ilyen hajszínező lakk? Én fodrászkellékesben vettem kék hajszínező lakkot, Müller-ben pedig piros hajszínező púdert. :) Szerintem nézz körbe egy fodrászkellékesbe, háta találsz valamit. (a hajszínező hajlakk 600 volt, a púder 1100)
2015. jún. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!