Barna hajamat be fogja fogni a rozsaszin festek?
Figyelt kérdés
Beszeretnem szinezovel festeni a hajam csak attol felek hogy nem fogja befogni vagy nem fog latszodni rajta.2015. jún. 20. 16:50
1/8 anonim válasza:
latszani biztosan fog, de nem annyira, mintha rendes festekkel csinalnad. ahogy remlik meg az alt isibol , bulikra mindig vettunk fujos hajsprayt, amivel befujkaltuk a hajunkat, es egesz elenk piros / rozsaszin / kek / zold szineket kaptunk ( barna hajra is )...de hogy ezeket gyartjak e meg, azt nem tudom :)
esetleg ha csak 1-2 alkalomra szeretned szinezni , akkor vegyel hajkretat, az tuti befogja.
ha meg veglegesen akarod rozsaszinre, akkor le kell szivatni elobb vilagosabbra szerintem hidrogennel
off: inkabbne!!
2/8 anonim válasza:
Milyen színezőt vennél? Én ugyanettől félek, csak kékre szeretném színezni.
3/8 anonim válasza:
nem fogja befogni, ahhoz le kell szivatni a barnaságot
4/8 A kérdező kommentje:
Hat olyan festeket szeretnzk ami kimoshato szval kb 2het utan kikopik belole. Markat meg nem tudok esetleg ha valaki tud ajanlani olyat ami bevalik akkor nyugodtan mondja😊
2015. jún. 20. 20:04
5/8 anonim válasza:
Nem fog rajta látszani. Ezeket a színeket szőkített hajra kell felvinni.
6/8 anonim válasza:
Ha teljesen rózsaszín hajat akarsz akkor inkább parókát vegyél.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem az egeszet szeretnem csak az aljan egy reszt
2015. jún. 20. 20:13
8/8 anonim válasza:
Nem fog látszani rajta, nekem világosbarnán se igazán látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!