Igy ajánlatos lenne szoliznom vagy sem?
Figyelt kérdés
Fehér bőrű vagyok,eddig még csak 1x voltam soliba (pénteken) 5 percre.
és nemigazán barnultam én semmit se csak bepirosodtam
Arra gondoltam,hogy mi lenne HA elmennék jovohet hetfon,szerdan,penteken szoliba 5 percre csak
Szerintetek?
Vagy esetleg tipp,hogy milyen idokozonkent jarjak? :)
2015. jún. 20. 14:45
1/8 anonim válasza:
Ne járj szoliba, a fehér bőr ott nem lesz barna soha, csak vörös, aztán esetleg besárgul meg tele leszel pigmentfoltokkal majd ami nagyon ronda... menj ki napozni fényvédővel inkább. Hamarabb barnulsz .
2/8 anonim válasza:
Ha tényleg bepirosodtál 5 perctől akkor nem ajánlom. De te a napra is így reagálsz akkor?
3/8 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnos a napra is pont igy reagálok...jol bepirosodok :/
Agyamra megy már...barna meg soha sehogy se vagyok...
2015. jún. 20. 15:08
4/8 anonim válasza:
Sajnos neked a bőröd tényleg nem alkalmas barnulásra, vigyázz magadra. Fehér bőrrel is lehetsz csinos :)
5/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Tavaly voltam Egyiptomban, gondoltam majd a jó kis afrikai nap... Hát jól benéztem... Utolsó 2 napon már nem is kentem magam naptejjel és azzal is csak azt értem el, hogy leégett az orrom... Mindig az orrom...
Sajnos nincs mit tenni, ilyenek vagyunk. A szoli sem megoldás, törődj bele.
6/8 anonim válasza:
szintén hófehér vagyok :D én 3 perccel kezdtem, mert ettől csak barnulok (persze minimálisan) és egyáltalán nem égek. Legelőször 5 percre mentem, attól jól leégtem... :/ azt mondom h ezt magadnak kell kitapasztalni, szerintem heti max 2x menj, és 3-4 perccel kezdj, aztán fokozatosan emeld az adagot :)
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben
koszi mindenkinek :)
2015. jún. 20. 18:09
8/8 anonim válasza:
ha napra, szolira pirosodással reagálsz, de szeretnél barna lenni, akkor barnítózz. olvass utána, hogy lehet szépre megcsinálni, hamar bele lehet jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!