Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy csinálhatnék ilyen hajat...

Hogy csinálhatnék ilyen hajat magamnak?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=8tJXDUPff3U&feature=related

a hosszúsága kb megvan.de ha megszáritom olyan oroszlán fejem lesz,és hogy tudnék ilyen hullámokat csinálni?

2010. márc. 1. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Hajvasalóval tudsz bele nagyobb hullámokat tenni. Kövesd ennek a videónak az utasításait:

http://www.youtube.com/watch?v=qNNFAF_qRwE

Ilyen módon egyenletesen hullámozz be néhány nagy tincset a hajadban, majd fújj rá hajlakkot, és eközben az ujjaiddal beletúrva szaladj át rajta, hogy a tincsek picit elkülönüljenek egymástól és ne legyen olyan oroszlános.

Vágass frufrut, vagy ha van, akkor simán szárítsd egyenesre és tűrd oldalra.

2010. márc. 1. 13:45
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen.

csak ezzel az a gond,hogy nem kör alakú a hajvasalóm,hanem szögletes,igy nemtudok vele hullámokat csinálni :S már próbáltam de nem lehet vele sajnos..

2010. márc. 1. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem.

És azt próbáltad, hogy megmosod, teszel rá hajhabot, egyenletesen néhány nagyobb tincset lazán befonsz, picit szárítod, lefekszel aludni és reggel kibontod? És reggel mielőtt kibontod, a nem befonott részeken átmész egyenesítővel, és így az sem lesz oroszlános.

2010. márc. 1. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
hm egész jó ötlet.. azokkal a nagy hajcsavarókkal szoktam olyan óriás hullámokat csinálni az úgy nagyon jól néz ki de kéne újitani mert kezdem megunni :D köszi
2010. márc. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!