Hogyan tudnám fehérre festeni a hajam? Eléggé hülye vagyok ezen a hajfestés téren és nagyon szeretném fehérre festeni.
A szőkítést mindenképp fodrásszal csináld, mert ha elrontod egyrészt csúnya lesz, másrészt meg tönkreteszed a hajad. Mondjuk amúgy sem egy hajbarát megoldással lehet ezt a színt elérni, ápoló balzsamok, olajok ide vagy oda,szóval jól gondold meg.
Ha cosplayhez akarod, akkor maradj a parókánál.
Nem is csoda, hogy nem vállalja be, hiszen nagyon durván tönkreteszi a hajat egy ilyen drasztikus szőkítés. Úgy biztosan belemenne, ha megbeszélnétek, hogy fokozatosan világosítjátok ki a hajadat és így minimálisabb lenne a hajszerkezet roncsolódása. Most gondolj bele, ha elvállalt volna és tőből letört volna a hajad..:S
Én is pár hónapja a feketéből váltottam barnára, mert allergiás lettem a fekete hajfestékre, (szőke lesz a cél) és csak havonta egyszer megyek picit mindig világosítani és lassan elérem a kívánt színt. Szóval hajrá, és türelem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!