Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hull a hajam. Nektek...

Nagyon hull a hajam. Nektek is szokott ennyi? Vajon mitől? Ezeket használom.

Figyelt kérdés

Most hajmosás után miután megtöröltem a hajam és végighúztam benne finoman a kezem enni maradt a markomban [link]

és még kb 2x ennyi a vízben amiben mostam.

Nappal is eléggé hull, kis csomókat hagyok magam után az autóban is.

Ez ugye nem normális?

Schauma 7 növényes sampont használok mostanában, pár hete használtam az Avontól Collagen hajdúsító balzsamot mert nagyon lapos a hajam és vékonys szálú is, de gondoltam ettől hullik.Elkezdtem a Kallostól használni Keratinos hajpakolást amit nedves hajra kell kenni de csaknem szűnt a hullás.

E mellett még kevés Keratinos hajszeszt fújok a végeire.

Vajon mitől lehet nagyon megijedtem :(

18L

2015. jún. 16. 22:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és egy éve szőkítve voltak a végei,ombrésan.
2015. jún. 16. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Pár napja írtam ki én is, mert kb. 2 hete durván elkezdett hullani. :(

Remélem, az időjárás vagy ilyesmi.

Beteg nem voltál? Gyógyszert nem kezdtél el szedni? Nem változott az étrended?

2015. jún. 16. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne egy vérvizsgálatot csinálni... Nekem is ez volt a problémám, és kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. 17/L
2015. jún. 17. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon hullik újabban,bár én betudom annak,hogy festett szőke vagyok.pedig ápolom rendesen,minőségi termékeket használok,de nem szűnik a problémám.sajnos valószínűleg pihentetni kell a hajam,viszont minden más szín borzalmasan áll...:(
2015. jún. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!