Ki szeretném próbálni a krepp papíros hajfestést (Szőkíteni akarom a hajam végét, úgyhogy világos barna papírt vettem)?
Krepp papírral hajat festeni... ráadásul szőkíteni... egyre jobb. Ez valami új trend? Ki tud nagyobb baromságot kitalálni a témában vagy mi? :D
Elmész fodrászhoz és megcsináltatod. Semmivel sem rosszabb a hajnak, mint minden más szart rákenni, ami nem arra való és még csak nem is hatásos.
Ha szőke lennél és egy bulira akarnál tarka hajat, még működhetne is, bár elég ergya lenne úgy is. :D Barna hajon akkor látszana, ha előtte le lenne szívatva a hajad. De azzal az erővel már igazán megcsináltathatod normálisra a festést inkább. :D
Szia!
Ha még aktuális,akkor én tavaly a barna hajamra rózsaszín(!!!) krepp-papírt vettem.Bealufóliáztam a fejem félórára,megszárítottam és semmi....gondoltam akkor megmosom a hajam.Másnapra látszott kissé a rózsaszín.Ezek után minden hajmosás után sokkal jobban látszott.Szerintem érdemes kipróbálni,de készülj rá,hogy nem 2 napig fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!