Mindig kipirosodik az arcom. Bővebben lent! Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Mikor nem puderozom be az arcom, akkor kipirosodik, és olyan csunya, persze az ősök azt mondják, h ez szép, meg egészséges. De nekem nagyon ciki. Pudert meg nem használhatok mindig, mert nincs szabadon a bőröm, és emiatt tele vagyok pattanással.Mikor nincs suli,akkor nem teszek pudert,és pár nap mulva eltűnnek a pattanásaim,de a pirosság megmarad.2010. febr. 28. 20:04
1/9 A kérdező kommentje:
Hozzáfűzném,h képzeljétek el ugy,mintha egy nem sima felületű papirlapra piros zsirkrétával satiroznánk rá. Tudom,hülye példa,de már nem tudom mivel összehasonlitani.
2010. febr. 28. 20:07
2/9 A kérdező kommentje:
Ja,és 14/l
2010. febr. 28. 20:11
3/9 anonim válasza:
Nekem is detto ugyanez, nem volt mindig ilyen, azt mondják majd elmúlik.
18/f
4/9 A kérdező kommentje:
El is mulik,ha normális idő van,de ha hideg,vagy meleg van,akk rögtön kipirulunk...Hát ez van,ezt kell szeretni..:P
2010. febr. 28. 20:19
5/9 anonim válasza:
Nekem is dettó csajok:) erre már én is nagyon sokszor ráakartam kérdezni,nekem is ,ha ideges vagyok,vagy zavarba jövök,vagy,ha melegem van.Ezek mind természetes dolgok,csak hát akkor is iszonyatosan zavaró:S de vannak erre kitalált speciális krémek,nem?amik nyugtatnak és egy védőréteget képeznek az arcodon
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet...
És megköszönném,ha ajánlanátok valamilyen krémet!!
Am köszi a válaszokat!!
2010. febr. 28. 21:08
7/9 anonim válasza:
Nekem anno írt a háziorvos, a patikus külön úgy keverte ki, de nem használt.
Első
8/9 anonim válasza:
Én kipróbálnám a Vichy ásványi balzsamját vagy mi az. Az a védőtapasz izé. Bocs, nem tudom a rendes nevét most egyszer volt belőle mintám, szerintem tök jó. Drága lehet, de sokáig elég.
9/9 anonim válasza:
Ez egy rosacea jellegű betegség lehet, mert nekem is hasonló problémám van. Állítólag sok folyadékbevitellel, étrendváltozással, mozgással elmúlik. (nekem még így sem múlik el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!