Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » BB crem, segítene valaki?...

BB crem, segítene valaki? (többi lent)

Figyelt kérdés
Igazán világos bőröm van, soha nem találtam megfelelő alapozót az arcomra. Most megjelent nem rég ez a világos BB crem , mi a véleményetek róla? Jól fedi a bőr hibákat? Szerintetek megéri megvenni?

2015. jún. 15. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
BB krémből ezer féle van, milyen márkára gondolsz? Nekem am hullafehér a bőröm és a Rimmelnek van rá alapozója.
2015. jún. 15. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
én is olyan fehér vagyok, nem is nagyon szeretnék barnulni. Neked melyik vállt be igazán?
2015. jún. 15. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is fehér vagyok, Holika Clearing BB tökéletes. Alapozóból Bourjois 123-t használok, a legvilágosabb árnyalatot. Mindkettő jól fed, a BB hamarabb zsírosodik át, nyárra inkább a Bourjois vált be.
2015. jún. 15. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

a holika holika bb-k tényleg jók, de a hullafehér bőrömhöz még azok is sötétek. a maybelline dream pure bb (kék tubusos) legvilágosabbja jobb a bőrszínemre.

márkánként változik a fedésük. a holika elég jól fed, a maybelline pure bb kicsit kevésbé, de sokkal jobban, mint a sima maybelline bb.

2015. jún. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!