Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehetne az arcomat...

Mivel lehetne az arcomat feheriteni?

Figyelt kérdés
Hallottam mar arrol hogy lehet tejfollel,hintoporral valaki esetleg tud meg? Egyebkent az elozo kettobe nem vagyok biztos hogy hasznal. ilyen "minek akarod feheriteni?!!" kerdezok kimeljenek,koszonom.

2015. jún. 15. 16:35
 1/6 anonim válasza:
21%
Hipóval
2015. jún. 15. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Tejjel is lehet, ha minden nap kb 1-2 hónapig kenegeted vele, akkor látszik eredmény, de használhatsz pár csepp citromlével összekevert natúr (nem zsírszegény) joghurtot is. Amúgy kukkants fel a beautynetkorea.com -ra, ott árulnak bőrfehérítő kencéket, ha esetleg nem csak házi praktika érdekel :)

(Vagy ha nem ilyen fehérítésre gondoltál, hanem csak egy alkalomra jelmezhez, akkor krém + hintőpor, vagy folyékony arcfesték :D)

2015. jún. 15. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Tavol keleten egész iparág épül erre, angolul rengeteg cikket találsz erről

2015. jún. 15. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy nyomorek ember nem birta ki hogy ne szoljon valami vicceset,tobbieknek meg koszonom a gyors valaszokat!:)
2015. jún. 15. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:

a házi praktikák nem érnek semmit, a citrommal még áthatsz a bőrödnek is.

a bőrfehérítő kozmetikumokat ajánlom én is. némelyik fizikálisan fehérít, szóval alapból a bőröd nem lesz fehér, csak a krém réteg, a tényleges bőrfehérítők meg inkább csak a sebeket, hegeket tudják eltüntetni.

2015. jún. 15. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
ja és ha fényvédőzöd az arcodat, akkor nem fog barnulni, és világos marad.
2015. jún. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!