Hogyan előzitek meg a haj gyors zsírosodását ebben a nagy melegben?
Figyelt kérdés
Szinte naponta moshatnék hajat. Még szerencse, hogy itthon vagyok, és tanulok az érettségire, mert ha suliba járnák még, minden este moshatnám a hajam, ami sem a vízszámlának nem kedvező, sem a hajamnak szerintem. Vannak vmi praktikák?
Általában használok por állagú száraz sampont, de az max 1 napot segít a dolgon.
2015. jún. 15. 09:40
1/4 anonim válasza:
Összefogom, úgy kevésbé zsírosodik. Egyébként viszont mosom, más megoldás nincs. Bajod nem lesz tőle és a családi kasszát sem ez fogja hazavágni. Ha naponta mosod, akkor elég egyszer samponozni, én balzsamozni nem is szoktam, csak minden második hajmosásnál.
Másik megoldás, ha úszni jársz vagy strandra. A sima víz is tisztít.
2/4 anonim válasza:
Nekem melegben sem zsírosodik jobban... hetente egyszer elég mosnom.
3/4 anonim válasza:
Én is össze szoktam fogni (az tényleg segít, mert kiengedve az történik, hogy a haj tömege lehúzza a hajat, és az még jobban zsírosít), mást nagyon nem tudok tenni. Sajnos nekem borzasztóan izzad, és emiatt hasonló cipőben járok, mint te. Várom, mikor fejlesztenek ki vmi olyan csodakutyulékot, ami a hajizzadást gátolja...
4/4 anonim válasza:
#3 szabadalmaztasd az ötletet! Hajdezodor!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!