Nyaraláson mik a kedvenc sminktermékeitek?
Nekem 2 fő problémám van nyáron:
-nagyon izzadok
-allergiás vagyok, és gyógyszer mellett is óhatatlan, hogy gyulladjon, könnyezzen a szemem
Azt megemlíteném még, hogyha úszni, fürödni megyek, akkor semmilyen sminket nem teszek fel, max. ajakápolót, mert fölöslegesnek tartom
Így ami nálam eddig bevált:
-folyékony korrektorok (most épp Alverdés van, de azt már sztem kivonták a forgalomból) - alapvetően krémes, tömény korrektorokat használok szem alá, mert borzalmasan sötét karikáim vannak, de nyáron azok nem jók, mert érzem, hogy eltömítik a bőröm, és nem hagyják lélegezni, mikor így is már húzódik meg piros... a folyékony korrektor nekem kellemesebb érzés ilyenkor.
-vízálló szempillaspirál
-szemhéjtus - ebből eddig még a legolcsóbb is, amit próbáltam, tartotta magát, maximum a külső cicás vonal kopott kicsit le... most NYC-t használok, de eddig a "kínais" Lady Ann vált be leginkább
-krémpirosító -ezt is szinte csak nyáron használom... alapozózni nem alapozózom, mert leolvadna rólam, a por állagú pirosítók meg nem maradnak meg a bőrömön alap nélkül... mondjuk ebből is csak forgalomból kivont termékeim vannak, most épp a Rimmel Stay Blushed krémpirosítóit használom
Strandra meg semmi, csak fényvédő.
(második)
strandra csak fényvédő. sminkelni nem szabad, mert napozáskor káros a bőrre.
városnézős nyaraláshoz:
fényvédő, ásványi por állagú alapozó (bareminerals van, de a yamuna is jó), spirál, ajakbalzsam, esetleg pirosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!