Nektek hajmosás közben/után mennyi hajatok jön ki?
Figyelt kérdés
okee nyilvan nem mindenki szamolja meg.. de nekem par hete 20-30 hajszalam tuti kijon mikor hajat mosok. vagy ha nagyon tul akarom dramatizalni 40 is kihullik..de csak akkor ha hajat mosok.. utana nem hullik. legalabb is nem feltunoen. felek a hajhullastol nagyon.:((
(lassu a telom azert nem irok ekezettel. igyis tuti v 20 perce irom ezt a kis szoveget.😊😄)
20/l
2015. jún. 14. 18:54
1/5 anonim válasza:
Napi 100! szál haj elvesztése még normális.Üdv.Egy fodrász
2/5 anonim válasza:
Hajmosás után nekem is simán kijön annyi hajszál, emiatt ne aggódj. Én is úgy hallottam, hogy napi 100 szál belefér.
3/5 A kérdező kommentje:
koszonom,kicsit megnyugodtam!:)
2015. jún. 14. 19:28
4/5 anonim válasza:
Hajmosáskor azért jön ki több, mivel a víz kimossa a hét közben kihullott és kilazult szálakat is, amik addig a hajba "ragadtak".
5/5 anonim válasza:
Nekem is kijön vagy 40, nem győzöm hajmosásnál a kezeimről leszedni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!